Rada Programowa kierunku Aquaculture anf Fisheries

  • dr hab. inż Przemysław Czerniejewski, prof. ZUT
  • dr hab. inż. Remigiusz Panicz, prof. ZUT
  • dr hab. inż. Jacek Sadowski, prof. ZUT
  • dr hab. inż. Katarzyna Stepanowska, prof. ZUT
  • dr hab. inż. Adam Tański, prof. ZUT
  • dr hab. inż. Beata Więcaszek, prof. ZUT – przewodnicząca
  • dr Angelika Linowska
  • Kamila Fidos

Rada Programowa kierunku Mikrobiologia stosowana

  • prof. dr hab. inż. Kinga Mazurkiewicz-Zapałowicz
  • dr hab. inż. Elżbieta Bogusławska-Wąs, prof. ZUT - przewodnicząca
  • dr hab. inż. Artur Ciemniak, prof. ZUT
  • dr hab. inż. Przemysław Czerniejewski, prof. ZUT
  • dr hab. Jolanta Kiełpińska, prof. ZUT
  • dr hab. inż. Anna Mituniewicz-Małek, prof. ZUT
  • dr hab. inż. Małgorzata Mizielińska, prof. ZUT
  • dr hab. inż. Agnieszka Tórz, prof. ZUT
  • dr hab. inż. Joanna Żochowska-Kujawska, pof. ZUT
  • Julia Olejniczak

Rada Programowa kierunku Rybactwo

  • prof. dr hab. inż. Krzysztof Formicki
  • prof. dr hab. Kinga Mazurkiewicz-Zapałowicz
  • prof. dr hab. inż. Wawrzyniec Wawrzyniak
  • dr hab. inż. Elżbieta Bogusławska-Wąs, prof. ZUT
  • dr hab. inż. Przemysław Czerniejewski, prof. ZUT
  • dr hab. inż. Arkadiusz Nędzarek, prof. ZUT
  • dr hab. inż. Jacek Sadowski, prof. ZUT
  • dr hab. inż. Katarzyna Stepanowska, prof. ZUT – przewodnicząca
  • dr hab. inż. Adam Tański, prof. ZUT
  • dr hab. inż. Beata Więcaszek, prof. ZUT
  • Dawid Weideman
  • Jacek Juchniewicz - SPRŁ

Rada Programowa kierunku Technologia żywności i żywienie człowieka

  • prof. dr hab. inż. Jerzy Balejko
  • prof. dr hab. inż. Artur Bartkowiak
  • dr hab. inż. Grażyna Bortnowska, prof. ZUT
  • dr hab. inż. Barbara Czerniejewska-Surma, prof. ZUT
  • dr hab. inż. Izabela Dmytrów, prof. ZUT - przewodnicząca
  • dr hab. inż. Joanna Sadowska, prof. ZUT
  • dr hab. inż. Małgorzata Sobczak, prof. ZUT
  • dr hab. inż. Agata Witczak, prof. ZUT
  • dr hab. inż. Edyta Balejko
  • dr hab. inż. Marek Kotowicz, prof. ZUT
  • dr inż. Wojciech Sawicki
  • Adam Katowicz

Rada Programowa kierunku Zarządzanie bezpieczeństwem i Jakością Żywności

  • dr hab. inż. Joanna Sadowska, prof. ZUT – przewodnicząca
  • dr hab. inż. Grażyna Bortnowska, prof. ZUT
  • dr hab. inż. Agata Witczak, prof. ZUT
  • dr hab. inż. Sławomir Lisiecki
  • dr inż. Edyta Balejko
  • dr inż. Grzegorz Bienkiewicz
  • dr inż. Wojciech Sawicki
  • Aleksandra Balcerza