- Procedura 01 - Indywidualna organizacja zajęć
- Procedura 02 - Przeniesienie studenta z innej Uczelni na Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa ZUT w Szczecinie
- Procedura 03 - Dyplomowanie studentów
- Procedura 05 - Przekładanie zajęć dydaktycznych
- Procedura 08 - Przechowywanie efektów kształcenia z poszczególnych przedmiotów/modułów
- Procedura 09 - Układanie rozkładów zajęć
- Procedura 10 - Wybór specjalności
- Procedura 16 - Realizacja i rozliczanie praktyk zawodowych studentów
- Procedura 18 - Rozstrzyganie konkursów na prowadzenie przedmiotów/modułów ujętych w programach studiów na WNoŻiR
- Procedura 25 - Zgłaszanie propozycji zmian programowych
- Procedura 26 - Wybór przedmiotów obieralnych
- Procedura 27 - Zakończenie kształcenia
- Procedura 28 - Przeprowadzanie testów kwalifikacyjnych na studia II stopnia
- Procedura 31 - Przebieg procesu dydaktycznego w jednostkach
- Procedura 43 - Plan sesji egzaminacyjnej
- Procedura 53 - Planowanie terminów konsultacji
- Procedura 54 - Postępowanie antyplagiatowe
Strona główna:
- Polska Rama Kwalifkacji
- Wewnętrzny system zapewniania Jakości Kształcenia WNoŻiR
- Wyniki badań jakości kształcenia na WNoŻiR
- Sprawozdania z ankietyzacji absolwentów
- Sprawozdania z realizacji efektów kształcenia
- Sprawozdania z ankiety kandydata
- Sprawozdania z ankietyzacji pracodawców
- Sprawozdania z ankietyzacji uczelni
- Sprawozdania z ankiety studenta
- Sprawozdania z ankiety nauczyciela akademickiego
- Ankieta studenta z nauki zdalnej
- Jednolity System Antyplagiatowy